O grădină pentru noi este o opera de artă, putem transforma în realitate proiectele noastre şi vom încredinţa cu emoţie şi surpriză clientului rezultatul final, oferindu-i un nou stil de viaţă şi o altă viziune asupra spațiului care-l înconjoară.
În privinţa amenajării unei grădini, trebuie să ţinem cont prima dată de stilul grădinii. Grădina trebuie să reflecte personalitatea propietarului, dar trebuie să se potrivească totodată şi cu stilul arhitectural al casei sau clădirii. Pentru o reuşită trebuie să avem în vedere şi utilitatea spaţiului amenajat iar acest spaţiu trebuie să se plieze perfect la necesitatea clientului.
Proiectarea unei grădini pentru noi este o filozofie de viaţă!
Pentru o amenajare perfectă trebuie să alegem solul şi plantele potrivite. Tipul şi calitatea solului trebuie avute în vedere în amenajarea unei grădinii, iar în privinţa plantelor trebuie să ţinem cont de mărimea şi vârsta la care vrem să fie plantele, climatul din zona unde urmează a fi plantate, modul în care se vor dezvolta ele în următorii ani, de culori şi de perioada de înflorire.

Elementul principal în construirea unui peisaj arhitectural, este imaginea de fundal a unei grădini, şi anume gazonul. Obţinerea şi menţinerea în bune condiţii a gazonului necesită îngrijirea acestuia, ceea ce înseamnă tunderea regulată, tratarea împotriva bolilor şi a dăunătorilor, fertilizarea şi irigarea.

Fiecare parte a grădinii dumneavoastră are nevoie de o anumită cantitate de apă, la diferite intervale diferite de timp. Sistemul automatizat de irigat vă oferă eficienţa maximă şi vă scuteşte de grija udatului, iar când nu sunteţi acasă, asigură un udat uniform şi suficient, reducând consumul inutil de apă.
Copyright © Gradina lui Ion  2015. Design by Alba Design ( siteuri / pagini web / promovare web  ) Toate drepturile rezervate
Social Media :
Email         :    office@gradinaluion.ro
Telefon :    0746 778 907 , 0765 641 760